DATE/TIME	PRESENTER/LOCATION	AFFILIATION	TOPIC	DURATION
Sunday, May 13				
6:30	Opening Reception (Hotel)			
Monday, May 14				
8:30	Breakfast - JIBC			
9:00	Welcome - Susan Walker (Theatre)	Chair, inFIRE		
9:10	Welcome - Pat Ross / Barb Kidd (Theatre)	VP Education & Student Services, JIBC / Program Director, Fire & Safety Division, JIBC		
9:30	Roundtable - All attendees (C122)			1 hour
10:30 - 11:30	Tour with Valder Belgrave	Marketing & Communicatins Manager, JIBC		1 hour
11:30	Catered Lunch (A128, JIBC)			
12:10 (ish)	Walk (optional) with Marjory Jardine	Librarian. JIBC		
1:00 - 2:30	Guy Robertson	Robertson Emergency Planning Inc.	Emergency disaster & crisis management in libraries	1.5 hours
2:30 - 2:45	Break (C122)			
2:45 - 3:45	Kristy Storey	BC Professional Firefighters' Burn Fund	The Future is Mine	45 mins
4:00 - 5:15	Tour of New Westminster Fire Station with Chief Coleman Leave JIBC for Paddleboat tour - not	New Westminster Fire Department Frank Froebel, Paddlewheeler Riverboat Tours,		1 hour, 10 mins
5:30 (ish)	part of the Conference Registration	#139 - 810 Quayside Dr. 604-525-4465		

DATE/TIME	PRESENTER/LOCATION	AFFILIATION	TOPIC	DURATION
Tuesday, May 15				
8:30	Breakfast JIBC			
9:00	Susan F. Walker			
9:15 - 11:15	Kent Highnam	Program Coordinator, Centre for Conflict Resolution, JIBC	Conflict Resolution	2 hours
11:15	Self-serve Lunch (Cafeteria) Dine in Room A128			
12:00 noon	Walk (optional) with Marjory Jardine	Librarian, JIBC		
1:00 - 1:30	Brad Robison	Memorial Institute for the Prevention of Terrorism	Smart Borders: How Canada and the U.S. Cooperate to Secure their Homelands	30 min
1:30 - 2:30	John Kenyon	Assistant Fire Chief, Port Coquitlam Fire Rescue	Meth Labs and Pot Houses - Problems for First Responders	1 hour
2:30 - 3:00	Cheryl Rogers	Royal City Humane Society	Animals & Disasters	30 mins
3:00	Break			
3:30 - 4:00	Diana Robinson	New York Office of Fire Prevention and Control	Reducing Cigarette-Related Fire Deaths	30 min
4:00 - 4:30	Darren Blackburn	Tour of JIBC Centre for Exercise Design & Simulation		30 min
	Dinner on own			

DATE/TIME	PRESENTER/LOCATION	AFFILIATION	TOPIC	DURATION
Wednesday, May 16				
8:30	Breakfast at JIBC			
9:00	Susan F. Walker			
9:15 - 10:00	Laura Logan	Safety Engineering Laboratories	RSS Feeds in Fire Libraries	45 min
10:00	Break			
10:15 - 11:00	Elizabeth Hides	Fire & Emergency Service Authority, Australia	The Librarian Out of the Library	45 min
11:15 - 12:00 noon	Richard Simpson	BC Deputy Fire Commissioner	Preparation for the 2010 Olympics	45 min
12:15	Catered Lunch (Room A128)			
12:50 (ish)	Walk (optional) with Marjory Jardine	JIBC Librarian		
1:30 - 2:00	Sue Marsh	NFPA	Safety Information - NFPA Journal	30 min
2:00 - 2:45	Jack Watts	Fire Safety Institute	Fire Research Publication in the New Millennium	45 minutes
3:00 - 3:30	Break			
3:30 - 4:15	Heather Morrison and Gordon Coleman	BC Electronic Library Network	BC Electronic Library Network Together: Cooperation among the 26 post-secondary libraries of British Columbia	45 min
4:30 - 5:00	April Haddad	Institute Librarian, JIBC	Overview of JIBC Library	15 minutes
6:00	Banquet - Hotel			

DATE/TIME	PRESENTER/LOCATION	AFFILIATION	ТОРІС	DURATION
Thursday, May 17				
9:00	Breakfast JIBC			
9:30 - 10:00	Business Meeting (C122)			
		Program Coordinator in Exercise Design,		
10:00 - 10:30	Darren Blackburn (C122)	Emergency Management Division, JIBC	Exercise Design	30 minutes
			Juvenile Firesetter Intervention	
10:30 - 11:00	Barb Kidd (C122)	Program Director, Fire & Safety Division, JIBC	Programs	
11:00	Self-serve Lunch (Cafeteria)			
12:00 noon	Leave JIBC via chartered bus			
	Tour of Maple Ridge Campus with Greg	Program Coordinator, Fire & Safety Division,		
1:00 - 3:00	Metcalfe	JIBC		
	Leave Maple Ridge Campus via			
3:00	chartered bus			
	Arrive Granville Market for an informal			
	tour with April Haddad and Marjory			
4:30 (ish)	Jardine	Institute Librarian, JIBC and Librarian, JIBC		